FUJINON GF30mmF3.5 R WR

FUJINON GF30mmF3.5 R WR
July 13, 2020 redaktionen

Nu kommer FUJINON GF30mmF.5 R WR, et kompakt vidvinkelobjektiv der egner sig perfekt til bl.a. landskab, arkitektur og hverdagens billeder når man er på farten. FUJINON GF30mmF3.5 R WR har en brændvidde der modsvarer 24 mm i 35mm-billedformat, og er med sit kompakte design og størrelse en let lille sag på kun 510g. GF30mmF3.5 er selvfølgelig vejrforseglet og modstår såvel støv, skidt samt fugt og klarer også lave temperaturer. Objektivet er også udstyret med et internt fokussystem der sikrer hurtig, lydløs og præcis autofokus. Forandringen af brændvidden ved fokusering, også kaldet ‘focus breathing’ er minimeret til så lidt som kun 0,05% og gør det, ud over at være et lækkert still-objektiv, også perfekt egnet til optagelse af video. Objektivet har et optisk design bestående af 13 linseelementer i 10 grupper inkl. 2 sfæriske elementer og 2 ED-elementer, for effektivt at kunne kontrollere forekomsten af sfærisk og kromatisk aberration og levere bedste billedkvalitet. Objektivet har en utroligt høj opløsningsevne og er kompatibel med 100 mega-pixels opløsning.

Vejl. ca. pris inkl. moms: 13.499 kr.

Læs mere her: FUJINON GF30mmF3.5 R WR

I handelen: August 2020

Specifikationer:

  • Brændvidde: 30 mm (modsvarer. 24 mm i 35 mm-format)
  • Maksimal blænde: f/3.5
  • Mindste blænde: f/32
  • Filterdiameter: 58 mm
  • Nærgrænse: 32 cm
  • Maksimal forstørrelse: 0.15x
  • Antal blændelameller: 9 (afrundede)
  • Længde: 99,4 mm
  • Diameter: 84 mm
  • Vægt: 510 g

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

9 − 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.