Hjemmebanefordel

Hjemmebanefordel
April 17, 2012 Ib
In foto, fotografering
Morgen ved Dyvig – Kamera: Canon G1X. Brændvidde: 31,9 mm. Lukkertid: 1/400 sek. Blænde: f/8, ISO 200.

Morgen ved Dyvig – Kamera: Canon G1X. Brændvidde: 31,9 mm. Lukkertid: 1/400 sek. Blænde: f/8, ISO 200.

Da jeg i en fjern fortid rejste rundt og fotograferede til Tjæreborg Rejsers kataloger, var jeg tit lidt misundelig på de lokale fotografer. De kunne reagere når forholdene var optimale og på den måde få de bedste billeder af deres område, mens jeg som regel havde et par dage på stedet og måtte arbejde med det aktuelle vejr.
Men vi har alle sammen et eller flere steder, hvor vi har hjemmebanefordel. Jeg har det for eksempel på den rute, hvor jeg går min morgentur.
Og da morgentågen og det blikstille hav forenede sig og i nogle minutter fik bådebroen til at ligne et drømmesyn var min dag reddet.

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

15 + 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.