Tre bærbare SSD-drev fra Lexar

Tre bærbare SSD-drev fra Lexar
May 17, 2019 Ib
In foto, foto hardware, pressemeddelelser

Lexar SL100 Pro Portable SSD er en ny serie af harddiske, der tilbyder ekstrem ydelse i et fantastisk kompakt og bærbart format!

For fotografer og filmskabere, der arbejder meget uden for hjemmet eller kontoret, er lagerkapaciteten et tilbagevendende problem. Bærbare computere har sjældent nok plads til store mængder af tunge billed- og videofiler, og de fleste bærbare harddiske er langsomme og lidt skrøbelige. Men det bliver der lavet om på nu.

De nye harddiske i serien Lexar SL100 Pro Portable SSD tilbyder nemlig solid state-teknologi med ekstremt høje skrive- og læsehastigheder, hvilket betyder, at man ikke vil mærke nogen forskel i forhold til at arbejde på computerens indbyggede SSD. Med en størrelse på kun 73,4 x 55 x 10,8 mm fylder de mindre end et kreditkort, kan let tages med i en baglomme og vejer kun lidt over 70 gram. Derudover er de bygget med et elegant hus af børstet aluminium, og da der ingen bevægelige dele findes, kan de klare fald og modstå stød samt vibrationer, der ville skade en almindelig, mekanisk harddisk.

Superhurtig, stille og sikker

Lexars højtydende SSD-drev kommer i tre versioner med forskellige lagerkapaciteter, nemlig 250 GB, 500 GB og 1 TB. Alle tilbyder skrivehastigheder på op til 900 MB/s, læsehastigheder på 950 MB/s samt USB-C-stik med understøttelse til USB 3.1 til at opnå den hurtigst mulige overførsel af data. SSD-teknologien betyder også, at harddiskene er stille og forbliver kølige selv efter lange perioder med intensivt arbejde. Ved hjælp af den medfølgende DataVault Lite-software kan man beskytte ens filer mod utilsigtet sletning og ulovlig brug takket være avanceret 256-bit krypteringsteknologi.

Ud over computere kan Lexar SL100 Pro Portable SSD også bruges sammen med mange andre enheder som for eksempel USB On The Go-kompatible telefoner, tablets, smart-tv og spilkonsoller. Med andre ord giver de mulighed for at øge lagerkapacitet betydelig overalt og når som helst!

Pris og levering

De nye Lexar SL100 Pro bærbare SSD-drev kan leveres nu.

Cirkapriser:

250 GB: 829:- kroner (inkl. moms).

500 GB: 1625:- kroner (inkl. moms).

1 TB (1000 GB): 2999:- kroner (inkl. moms).

 

Oversigt Lexar SL100 Pro Portable SSD

  • Ultra-bærbare og ultra-hurtige SSD-drev af højeste kvalitet
  • Fås med 250 GB, 500 GB og 1 TB lagerkapacitet
  • Læsehastighed: 950 MB/s
  • Skrivehastighed: 900 MB/s
  • USB-C-stik med USB 3.1-understøttelse
  • Holdbar konstruktion med chassis af børstet aluminium
  • Stille og kølig, kan modstå fald, stød og vibrationer
  • Krypteringsprogrammet DataVault Lite beskytter filerne
  • Leveres med USB-C til USB-C og USB-C til USB A-kabler

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10 + six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.