Kompakt Samyang normaloptik til Sony FE

Kompakt Samyang normaloptik til Sony FE
May 17, 2019 Ib
In foto, foto hardware, pressemeddelelser

Samyang supplerer sin serie af objektiver med autofokus til Sonys systemkameraer med en let 45mm f/1.8-optik til full-frame.

Med en vægt på kun 162 gram er det nye Samyang AF 45mm f/1.8 FE et perfekt objektiv til Sony-fotografer, der ønsker at holde deres fotoudstyr så kompakt og let som muligt uden at ofre funktionalitet eller optisk kvalitet. Det nye objektiv er kompatibelt med full-frame-sensorer (24x36mm), og brændvidden gør det ideel til at fotografere alt fra børn til gadebilleder, rejser, landskaber og andre former for reportage og event. Samyang AF 45mm f/1.8 FE kan også bruges på Sonys A6xxx-serie af systemkameraer med de mindre APS-C- sensorer, hvor 45mm svarer til et kort teleobjektiv. Ideelt til portrætter!

Et objektiv til diskret fotografering

Autofokusmotoren i Samyang AF 45mm f/1.8 FE er både hurtig og præcis, men også stille. Dette gør sammen med den høje lysstyrke objektivet velegnet til fotografering i situationer, hvor du ikke ønsker at blive set eller hørt – det kan for eksempel være til bryllupper og under andre ceremonier, hvor kameralyde eller anvendelsen af en flash kan være forstyrrende. Den runde blændeåbning med ni blændelameller bidrager til at give billederne en blød og smuk bokeh, hvilket er en værdsat kvalitet til især portrætfotografering. Objektivet kan desuden fokusere så tæt på som 45 cm, så du kan tage billeder af interessante detaljer, som kan blandes med dine andre fotos til at skabe en mere fængslende historie.

Varme og strålende billeder

Selvom Samyang AF 45mm f/1.8 FE er skabt til at være så lille og let som muligt, leverer det virkelig imponerende resultater. Den optiske konstruktion består af 7 linseelementer arrangeret i 6 grupper. For at minimere optiske fejl og sikre en høj skarphed selv ved store blændeåbninger benyttes der to asfæriske linseelementer samt en linse lavet af ED-glas (Extra-low Dispersion).

Og ligesom de andre Samyang AF-objektiver tilføjer 45mm f/1.8 også en smule varm farvetone til billederne, hvilket mange sætter pris på. Samyangs avancerede overfladebehandling Ultra Multi Coating sikrer, at billederne har høj kontrast og klarhed selv under vanskelige lysforhold

Pris og levering:

Samyang AF 45mm f/1.8 FE kan leveres til juni.

Pris: 2899 kroner

 

Oversigt over vigtige funktioner

  • Kompakt 45mm objektiv til Sony FE/E-fatning
  • Lysstærk (f/1.8) med 9 afrundede blændelameller
  • Full-frame kompatibel, men kan også bruges på APS-C
  • Hurtig og lydsvag autofokus
  • Optisk konstruktion af høj kvalitet med asfæriske elementer og ED-glas
  • Blød og smuk bokeh

Samyang AF-objektiver til Sony E-fatning

Samyang AF 14mm f/2.8 FE

Samyang AF 24mm f/2.8 FE

Samyang AF 35mm f/2.8 FE

Samyang AF 35mm f/1.4 FE

Samyang AF 45mm f/1.8 FE

Samyang AF 50mm f/1.4 FE

Samyang AF 85mm f/1.4 FE

Specifikationer

Brændvidde: 45 mm
Største blændeåbning: 1.8
Billedformat: 24 × 36 mm (full-frame). Virker også til APS-C
Objektivfatning: Sony E/FE-fatning

Fokusering: Autofokus
Billedstabilisering: Nej
Optisk konstruktion: 7 linseelementer / 6 grupper
Mindste blændeåbning: 22
Nærgrænse: 45 cm
Maksimal forstørrelse: 0.12x
Antal blændelameller: 9
Filterdiameter: 49 mm
Længde: 56,1 mm
Diameter: 61,8 mm
Vægt: 162 gram

Medfølgende tilbehør: Modlysblænde, objektivdæksler

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

17 + 13 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.