Tamron lancerer innovativ allround-zoom til full-frame

Tamron lancerer innovativ allround-zoom til full-frame
May 2, 2019 Ib
In foto, foto hardware, pressemeddelelser

Den nye Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er langt fra blot et ordinært zoomobjektiv. Med et unikt zoomområde, høj lysstyrke og en imponerende optisk kvalitet retter det sig mod fotografer, der ikke ønsker at slæbe på flere objektiver, men er heller ikke villige til at gå på kompromis med ydelsen.

Billedstabilisering, hurtig og lydsvag autofokus samt vejrforsegling er funktioner, som man ofte bliver forkælet med, når man køber Tamron-objektiver. Ud over disse funktioner tilbyder det nye Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD til Canons og Nikons full-frame-kameraer også et yderst alsidigt zoomområde med brændvidder fra klassisk 35 mm vidvinkel til habil tele samt høj lysstyrke (f/2.8-4) og en billedkvalitet, der vil tilfredsstille selv de kræsne fotografer. Med andre ord er det et ideel allround-objektiv, der kan bruges til alt fra landskab til portrætfotografering under tilgængelige lysforhold!

Til dem, der benytter kameraer med APS-C-sensor, giver Tamron 35-150mm f/2,8-4 Di VC OSD en brændvidde svarende til 53-225 mm på Nikon eller 56-240 mm på Canon – et fremragende brændviddeområde til sport og naturfotografering.

Hurtig og stabil

For at sikre maksimal ydelse af både autofokus og billedstabilisering (VC, Vibration Compensation) er Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD udstyret med to processorer dedikeret til hver af disse funktioner. Det gør stabiliseringen så effektiv, at den kan modvirke kamerarystelser og tillade op til 5 eksponeringstrin længere lukkertider, end du normalt skal bruge til at sikre et skarpt resultat.

Tamrons nye OSD-fokusmotor (Optimized Silent Drive) giver hurtig, lydsvag og præcist fokus, selv når der skal stilles skarpt på bevægelige motiver. Nærgrænsen er på kun 45 cm i hele brændviddeområdet, hvilket giver en forstørrelsesgrad på 0,27x (skala 1:3,7), når du bruger objektivet på den største teleindstilling ved 150 mm. Dette giver dig mulighed for at skyde nærbilleder af planter, insekter og andre interessante detaljer, som du støder på under din fototur.

Vejrforsegling og avanceret optisk design

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er et elegant og solidt bygget objektiv med gummipakninger ved alle bevægelige dele, der gør det vejrforseglet. Desuden har frontlinsen en fluorbelægning, der afviser regndråber, fedt og støv og gør den nem at rengøre.

Den avancerede optiske konstruktion omfatter tre asfæriske linseelementer, der bruges til at sikre høj skarphed helt ud til billedkanterne ved alle brændvidder. Tre elementer af LD-glas (Low Dispersion) modvirker kromatisk aberration (uønsket farvespredning). Blændeåbningen har ni blændelameller til at sikre en så rund åbning som muligt og gengive detaljer, der er ude af fokus, med en flot sløring.

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er også kompatibel med Tamrons tilbehør Tap-in Console, der kan tilsluttes en computer via et USB-stik. Med Tap-in Console kan man selv opdatere objektivets firmware samt finjustere autofokus og billedstabilisering.

Pris og levering

Levering af Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD med Nikon-fatning vil starte i begyndelsen af juni, mens Canon-versionen vil ankomme til markedet omkring en måned senere.

Pris: 7,299,- kroner

 

Vigtige funktioner for Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD

  • Allroundzoom med høj lysstyrke og vejrbestandigt hus
  • Skabt til full-frame-sensor, kan også bruges på et APS-C-kamera
  • OSD-fokusmotor giver hurtig, lydsvag og præcis autofokus
  • Billedstabilisering (VC) med op til 5 trins effektivitet giver større frihed til at fotografere håndholdt
  • Dual processorer giver maksimal ydelse af både autofokus og billedstabilisering
  • Avanceret optisk konstruktion med asfæriske linser, LD-glas og frontlinse med fluorcoating
  • Nærgrænse på kun 45 cm giver en maksimal forstørrelse på 0,27x
  • Kompatibel med Tamron Tap-in-konsol

Specifikationer

Brændvidde:35-150 mm
Største blændeåbning: 2.8-4
Billedformat: 24 × 36 mm (full-frame). Virker også til APS-C
Objektivfatning: Fås til både Canon EF og Nikon F

Fokusering: Autofokus
Billedstabilisering: Ja
Optisk konstruktion: 19 linser / 14 grupper
Mindste blændeåbning: 16-22
Nærgrænse: 45 cm
Maksimal forstørrelse: 0,27x (skala 1:3.7)
Antal blændelameller: 9
Filterdiameter: 77 mm
Længde: Canon: 127 mm. Nikon: 124 mm
Diameter: 84 mm (begge fatninger)
Vægt: Canon: 796 gram. Nikon: 790 gram
Medfølgende tilbehør: Modlysblænde. Objektivdæksel.

Øvrigt: Vejrbestandig konstruktion. Billedstabilisering. Lydsvag autofokus med OSD-motor. Kompatibel med Tamron Tap-in Console

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

two + twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.