Canons nye EOS 250D – verdens mindste DSLR med en bevægelig skærm

Canons nye EOS 250D – verdens mindste DSLR med en bevægelig skærm
April 11, 2019 Ib
In foto, foto hardware, pressemeddelelser

Lille kamera, mange funktioner – nu er det perfekte DSLR til familien landet.

Nu kommer verdens mindste DSLR-kamera, Canons EOS 250D, med en bevægelig skærm. EOS 250D er et sjovt og brugervenligt digitalt spejlreflekskamera til de familier, der ønsker en opgradering fra deres smartphone-fotografering. Spækket med de nyeste teknologier giver EOS 250D brugerne en perfekt introduktion til fotografering med udskiftelige objektiver i et lille og let hus.

EOS 250D afløser Canons prisvindende EOS 200D og har et vejledende brugerinterface til nem betjening, en stor Dual Pixel CMOS APS-C-sensor med 24,1 Megapixel opløsning, mulighed for 4K-filmoptagelse, superhurtig autofokus og fremragende tilslutningsmuligheder til mobile enheder. Derudover har kameraet Canons nyeste billedprocessor DIGIC 8, der driver mange af funktionerne herunder 4K-filmoptagelse, 4K time-lapse og 4K frame grabs fra 4K-film.

Med et let og kompakt hus, som er nemt at håndtere, giver EOS 250D hele familien mulighed for at indfange livets oplevelser – hvor som helst, når som helst. I det øjeblik kameraet tændes bliver fotograferingen en leg, hvor tips og tricks på et vejledende brugerinterface sikrer, at brugeren får det bedste ud af kameraet. Takket være Canons Creative Assist, som tilbyder en lang række effekter, filtre og farvejusteringsværktøjer, kan brugeren opfindsomt og nemt indfange billeder med de forskellige funktioner, som kan tilføres både før og efter, billedet tages.

Canons DIGIC 8-billedprocessor understøtter en række forbedringer med hensyn til Live View-autofokus samt Eye AF, Auto Lighting Optimiser, Digital Lens Optimiser og Highlight Tone Priority, hvormed brugeren får enestående billeder i høj opløsning, der kan deles direkte fra kameraet. Sensoren med 24,1 Megapixel opløsning fungerer godt i svagt lys og gør det enklere at opnå en snæver dybdeskarphed, så man kan tilføje en smuk baggrundsbokeh til dyrebare familieportrætter. Med kameraets banebrydende teknologi og dets brugervenlighed er EOS 250D det perfekte DSLR til dem, der ønsker at indfange familiens bedste minder, så de kan nydes i mange generationer fremover.

EOS 250D passer til enhver lejlighed. Dets intuitive Vari-Angle-touchscreen gør det praktisk og nemt at skyde fotos fra flere forskellige vinkler, hvilket gør familieselfies eller vlogging utroligt enkelt. Canons Dual Pixel CMOS AF-teknologi sætter også familie og venner i skarp fokus, når der optages stillbilleder eller videoer fra touchscreen’en. EOS 250D byder på en klassisk fotograferingsoplevelse og har en optisk søger med en hurtig 9-punkts AF, så man nemt og tydeligt kan komponere billeder, præcis som man ser dem med det blotte øje.

Vha. Canons gratis Camera Connect-app til iOS og Android kan EOS 250D integreres med mobile enheder via Bluetooth® og Wi-Fi, så fotos og videoer kan deles uden besvær. Fra app’en kan der downloades billeder og videoer til en mobil enhed, hvorefter de kan gennemses og postes på sociale medier eller deles med familie og venner.

Med Canon Camera Connect-app’en kan kameraet også styres gennem den mobile enhed, så du altid kan være med på familiebilledet eller selfien. I det øjeblik, billederne bliver taget, kan de sendes til en parret mobil enhed via Automatic Image Transfer-funktionen, så man kan være 100 % sikker på, at der er blevet taget en backup af minder.

EOS 250D findes i tre blanke finishes – sort, hvid og sølvfarvet – og er en del af Canons EOS-økosystem, der består af flere end 80 førsteklasses objektiver, flashenheder og tilbehør, som giver brugeren et væld af valgmuligheder, når de ønsker at udvide deres udstyrstaske.

EOS 250D’s vejledende og kreative funktioner sammen med Canons banebrydende teknologier gør familier i stand til at fortælle deres historier og give dem de værktøjer og den viden, de behøver, for at kunne skabe smukke minder med et klik.

EOS 250D kan forudbestilles allerede i dag fra Canons online butik eller købes sammen med en række objektiver og andet tilbehør hos officielle Canon-forhandlere fra den 25. april 2019.

Besøg www.canon.dk/cameras/eos-250d/ for mere information eller for at finde din nærmeste forhandler.

Canon EOS 250D – Vigtigste egenskaber:

 • 24,1 Megapixel APS-C CMOS-sensor og DIGIC 8-processor
  • Giver enestående billedkvalitet, selv ved svagt lys
 • Optisk søger
  • Se tingene, som de virkelig er – klart og enkelt
 • 4K-film
  • For utrolig opløsning
 • Dual Pixel CMOS AF
  • Når man bruger Live View, opnår man hurtig fokus ved stillbilledoptagelse og jævn fokus ved filmoptagelse
 • Vari-Angle-touchscreen
  • Skyd fra den vinkel, du vil, og betjen kameraet med velkendte touchscreen-lignende bevægelser
 • Vejledende brugerinterface hjælper dig på vej
  • Praktiske råd, som hjælper dig med at lære at få det billede, du ønsker
 • Bluetooth®*** og Wi-Fi
  • En konstant forbindelse mellem kamera og mobil enhed giver enkel, automatisk deling
 • Creative Assist
  • Prøv nye looks, og forbedr dine billeder

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

20 − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.