Canon lancerer nyt objektiv-design med verdens letteste 400mm f/2.8 og 600mm f/4 optikker, samt det nyskabende 32mm til EOS M-linien

Canon lancerer nyt objektiv-design med verdens letteste 400mm f/2.8 og 600mm f/4 optikker, samt det nyskabende 32mm til EOS M-linien
September 5, 2018 Ib
In foto, foto hardware, pressemeddelelser

De drager nytte af erfaringerne fra EOS-systemet, og derudover er de gennem adaptere kompatible med det nye revolutionerende EOS R-system. De betydeligt lettere EF 400mm f/2.8L IS III USM og EF 600mm f/4L IS III USM forbedrer brugervenligheden betragteligt, hvilket gør fotografer i stand til nemt at skyde fantastiske billeder.

EF 400mm f/2.8L IS III USM og EF 600mm f/4L IS III USM
De to nye teleobjektiver omfatter en revolutionerende kombination af en enorm ydeevne og et letvægtsdesign. EF 400mm f/2.8L IS III USM og EF 600mm f/4L IS III USM er verdens letteste 400mm f/2.8ii og 600mm f/4 objektiver iii, hvilket gør dem ideelle for action- og dyrelivsfotografi. Takket være 5-stop billedstabilisering (IS)-teknologien, samt den lette vægt og transportable design, vil begge objektiver gøre det muligt for fotografer at opnå professionelle resultater og skyde håndholdt, mens kamerarystelser og den efterfølgende sløring reduceres betragteligt.

Forskellige banebrydende optiske teknologier har gjort det muligt at nedbringe vægten på EF 400mm f/2.8L IS III USM til 2840 gram (før vejede det 3850 gram) og vægten på EF 600mm f/4L IS III USM til 3050 gram (før vejede det 3920 gram). Iført den genkendelige hvide farve, som Canon L-serien er kendt for, sikres en termisk isolation der gør det muligt for objektivet at fungere i alle temperaturer. Den beskyttende vejrforsegling beskytter mod støv og fugt mens en fluoritbelægning sikrer nem rengøring. Fluorit-optik elementer eliminerer stort set kromatiske afvigelser og booster opløsningen og kontraster. Subwavelength Structure Coating (SWC) reducerer flare og ghosting voldsomt. EF 400mm f/2.8L IS III USM og EF 600mm f/4L IS III USM er begge udstyret med en 9-bladet blænde, hvilket gør det muligt at skyde billeder med enestående slørede baggrunde.

USM autofokussens motor og en højhastigheds CPU muliggører hurtig og lydløs fokusering, hvilket er skræddersyet til eksempelvis action- og dyrelivsfotografi. Når der skydes video, giver begge optikker pull-fokus muligheder med power fokuskontrol and fokus-presets, som er perfekt til kreative filmoptagelser. Øjeblikkelige justeringer kan anvendes via den manuelle fokusfunktion, og fokushastigheden kan tilpasses til ekstrem præcision med en elektronisk kontrolleret manuel fokus.

At skyde billeder i den stil brugeren ønsker er nemt, da begge objektiver har kontrolknapper ved fingerspidserne på optiktårnet, hvilket gør det muligt at starte, stoppe eller låse fokusering øjeblikkeligt. Ydermere kan to præprogrammerede fokuspositioner indstilles ethvert øjeblik med at dreje på ”pre-set”-ringen. Kontrol over focusing mode, focusing range, focus pre-set og IS ligger alle lige ved hånden. Ved at have undersøgt hvordan fotografer bedst kan lide at arbejde og rejse, er EF 400mm f/2.8L IS III USM og EF 600mm f/4L IS III USM udstyret med et nyt etui, som sikrer en nem transport af objektiverne. Kufferter og en ny kort optikhætte er tilgængelige som ekstra udstyr.

 

EF-M 32mm f/1.4 STM
EF-M 32mm f/1.4 STM er et kvalitets EF-M-objektiv designet til at være hurtigt, diskret og i stand til at levere exceptionelle detaljer og skarphed, hvilket gør det perfekt til elegante portrætter, ærlig og oprigtig fotografi eller naturlige kompositioner. EF-M 32mm f/1.4 STM tilbyder en brændvidde tilsvarende 51mm, hvilket giver et naturligt perspektiv og et ”normalt” synsfelt tæt på øjets normale perspektiv. Dette hjælper med at bringe billeder til live med realistiske detaljer, da de ser naturlige og spontane ud. En blænde på f/1.4 tillader at der tages billeder af høj kvalitet med en fantastisk dybde kontrol overdybde skarpheden eller skydes billeder under udfordrende betingelser i lavt lys. EF-M 32mm f/1.4 STM er også ideel til portrætfotografering, da den syv-bladede cirkulære blændeåbning skaber en attraktiv bokeh-effekt, som slører baggrunden og fremhæver objektet i forgrunden.

Kombinationen af exeptionel glaskvalitet og asferiske lenseelementer giver EF-M 32mm f/1.4 STM en enorm billedskarphed og høj kvalitet helt ud til kanten af glasset. Med 14 elementer i otte grupperlever dette objektiv op til de høje krav der kræves for at kunne levere enestående billeder. Dens brede og taktile fokusring muliggør præcisionsfokusering der skaber de præcise og flotte resultater som enhver entusiast ønsker. EF-M 32mm f/1.4 STM har en Super Spectra belægning hvilket skaber forbløffende klarhed, som forhindrer fotografriske fænomener der kan ødelægge billeder – som ghosting og flare. En bemærkelsesværdig blanding af kvalitetshåndværk, ergonomisk design og en vægt på blot 235 gram, er det nemt at tage med på farten og opfange ethvert øjeblik med. EF-M 32mm f/1.4 STM opretholder den EF-M-seriens sædvanlige diameter for en behagelig følelse under optagelser. Forstørrelsen på 0,25x og den alsidige 23 cm tætte fokusering gør det muligt for brugeren at fange alle detaljer. Autofokussen har en lydløs og jævn mekanisme, der giver diskretion når billeder eller videoer indfanges.

I dag, sammen med det banebrydende EOS R-system, skubber Canon til grænserne inden for objektivdesign og optisk kvalitet for at sikre, at alle fotografer og filmskabere har de muligheder for at fortælle deres historier.


EF-M 32mm f/1.4 STM – Nøglefunktioner

 • Diskret fast-objektiv der tilbyder et naturligt perspektiv
 • Exceptionel høj optisk kvalitet med en hurtig og bred brændvidde
 • Let og holdbart kvalitetsobjektiv
 • Stille autofokus


EF 400mm f/2.8L IS III USM – Nøglefunktioner

 • Fortrinlig kvalitet fra et avanceret optisk design
 • Verdens letteste 400mm f/2.8 objektiv (2840 gram)
 • Fastholde hurtigt bevægende genstande i skarp fokus
 • Skarpe billeder når du skyder håndholdt eller i svagt lys


EF 600mm f/4L IS III USM –
Nøglefunktioner

 • Fantastisk kvalitet fra avancerede objektiver
 • Verdens letteste 600mm f/4 (3050 gram)
 • Et hurtigt og præcist fokus på genstande i bevægelse
 • Nemt at arbejde håndholdt eller i svagt lys

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

seven + six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.