Delkin lancerer XQD-kort med maksimal ydelse

Delkin lancerer XQD-kort med maksimal ydelse
September 12, 2018 Ib
In foto, foto hardware

For første gang tilbyder det amerikanske firma Delkin nu XQD-kort og bliver en af de få producenter, der sælger dette robuste og højtydende type hukommelseskort.

Focus Nordic, distributør af Delkin, har glæden af at meddele, at vi igen kan levere XQD-kort til krævende forbrugere, professionelle fotografer og filmfolk, der benytter kameraer fra Nikon, Sony og Phase One. Det gælder mere specifikt hukommelseskort i den nye Delkin Premium 2933X XQD-serie.

Nogle af de kameraer, der bruger XQD-kort, tæller Nikon D5, Nikon D850, Nikon D500 og de nye Nikon systemkameraer Z6 og Z7.

Hos Sony bruges XQD-kort i deres broadcast-kameraer af typen XDCAM Super 35mm, som for eksempel Sony PXW-FS7 og FS7 M2.

Ekstrem hastighed

Delkin 2933X XQD-kortene findes i tre størrelser – 64 GB, 120 GB og 240 GB. Med version 2.0 af XQD-formatet og understøttelse af 2. generationens PCI Express-grænsefladen er der garanti for ekstrem hurtig overførsel af data. En skrivehastighed på op til 400 MB/s giver mulighed for serieoptagelser af RAW-billeder med høj opløsning uden afbrydelse og optagelse af video i DCI 4K eller Full HD ved 180 billeder per sekund uden risiko for, at billedsekvensen falder.

Derudover betyder en læsehastighed på 440 MB/s et forbedret workflow, da billeder og videomateriale hurtigt kan overføres til en computer for at blive redigeret.

48 timers erstatningsgaranti

Delkin Premium 2933X XQD-kortene er af højeste kvalitet på alle områder og har et ekstremt robust design. Hvert kort har gennemgået strenge tests, som sikrer kompatibilitet med den nyeste generation af high-end XQD-kameraer.

Hvert kort har et unikt serienummer, som giver Delkin mulighed for at tilbyde en fremragende kundeservice og livstidsgaranti. Lige så vigtigt er den unikke forsikringspolitik: I det usandsynlige tilfælde, at et Delkin Premium 2933X XQD-kort ikke fungerer, kan brugeren få det udskiftet gratis inden for 48 timer!

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

ten − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.