Det sker i Paris

Det sker i Paris
November 7, 2015 Ib
In foto, fotografering
Maleonn

Maleonn Déjà vu n2, 2005 Exhibitor : MAGDA DANYSZ

I den kommende uge, den 12-15. november, er det igen fototid i Paris. Paris Photo i Grand Palais er verdens førende messe for fotokunst og i år kan de præsentere 147 gallerier fra 34 lande, heriblandt selvfølgelig Danmark, som er repræsenteret af Galleri Bo Bjerregaard, Martin Asbæk og Peter Lav. Gallerierne viser værker af ikke færre end 1251 fotografer. Desuden udstiller 27 bogforlæggere og kunstboghandlere.
Og hvis dette overflødighedshorn af fotokunst ikke er nok til at stille appetitten kan man fortsætte til Fotofever, som kalder sig selv for Paris Photos lillebror. Denne messe holder til i Carrousel du Louvre, et center, der ligger under Louvres gård..
Her kan man blandt andet opleve en stærk repræsentation af japanske gallerier blandt de omkring 80 udstillere., og her er Danmark repræsenteret af IN THE GALLERY.
Hvor Paris Photo historisk favner bredt, viser Fotofever primært nutidige fotografer. Derfor bør man besøge begge udstillinger.
Og hvis man stadig er sulten efter mere, er der en lang række andre udstillingssteder i Paris, der viser fotokunst i samme periode.

Sebastião Salgado Brooks Range, Alaska from the series Genesis, 2009 Yancey Richardson Gallery

Sebastião Salgado
Brooks Range, Alaska from the series Genesis, 2009
Yancey Richardson Gallery

fotofever15

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

fifteen + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.