Dagens gåder

Dagens gåder
February 5, 2012 Ib
In foto, fotografering
Jochen Mass og Bob Wollek, Jerez (E) 1987 – Kamera: Nikon F3, Film: Ilford HP5

Jochen Mass og Bob Wollek, Jerez (E) 1987 – Kamera: Nikon F3, Film: Ilford HP5

Selv om vi har mødt stor imødekommenhed og hjælpsomhed fra alle sider, er vi stadig lidt rundt på gulvet efter ugens indbrud.
Jeg tror efterhånden, vi har fået et overblik over manglerne, heraf nogle, der undrer os. Jeg kan til nød forstå, at tyven snupper to lottokuponer med mindste gevist. Men det er mig en gåde, hvad han vil med to ubetalte regninger?
Jeg håber selvfølgelig, at han betaler dem som et lille plaster på såret, men frygter at jeg også her bliver sørgelig skuffet.
Af mangel på friske billeder har jeg dykket ned i negativ arkiverne og fundet et billede fra 1000 km løbet på Jerez banen i Spanien i 1987. På billedet ses to af de mest succesrige sportsvognkørere gennem tiderne, Jochen Mass og Bob Wollek.
Jeg faldt først og fremmest for motivet på grund af Jochen Mass nærmest akrobatiske positur, mens hans taler med Bob Wollek i Porsche raceren. Hans krop når næsten fra hjørne til hjørne og bryder raceren linier, der går diagonalt fra de modsatte hjørner, Samtidg har vi Bob Wollek i det ”gyldne snit”.
Billedet byder også på et lille mysterium: hvad taler de to om?

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eighteen − seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.