Et eksperiment

Et eksperiment
April 26, 2013 Ib
In foto, fotografering

_B0F0647-(2)-

Jeg har altid ment, det er vigtigt at lege og eksperimentere med billedmediet. Kun på den måde finder vi nye udtryksformer.

Jeg eksperimenterede meget tilbage i 70’erne, og trak på de erfaringer gennem de følgende mange år, hvor jeg desværre ikke fik afsat så meget tid til nye opdagelsesrejser.

Men med overgangen til digital teknik, kom en ny nysgerrighed, og dermed en øget kreativitet.

Vi har nu mere styr på teknikken og virkemidlerne end på noget tidligere tidspunkt. Derfor er det spændende at blande kontrollen over lyset med naturens uforudsigelige bevægelser, som på et af mine seneste eksperimenter herover.

Og så kan jeg afsløre, at teknikken ligger i direkte forlængelse af den teknik, jeg ofte bruger til mine motorsportsbilleder, blot taget et par skridt længere ud af tangenten. De nøjagtige data holder jeg indtil videre for mig selv.

Vi skal som sagt eksperimentere, for at finde nye måder at udtrykke os. Ellers marcherer vi bare på stedet.

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

2 × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.