Sex og vold på stranden

Sex og vold på stranden
January 21, 2012 Ib
In foto, fotografering
Kamera: Canon EOS-1D Mark IV. Objektiv: Canon EF100-400 f/4,5-5,6L IS. Lukkertid: 1/640 sek. Blænde: f/7,1. ISO 400.

Kamera: Canon EOS-1D Mark IV. Objektiv: Canon EF100-400 f/4,5-5,6L IS. Lukkertid: 1/640 sek. Blænde: f/7,1. ISO 400.

Vi så det hele i år på Helgoland, Søde og nuttede babysæler, legende sæler, sovende sæler, diende sæler og – det helt store trekantsdrama med sex og vold midt på stranden.
Vi opdagede på et tidspunkt to sæler som hyggede sig gevaldigt i strandkanten.
Men vi var ikke alene om denne iagttagelse. Pludselig dukkede en anden han op fra bølgerne, og det var tydeligt at han følte et mere end almindeligt tilhørsforhold til den feminine del af parret på stranden.
Som det er sædvane i den type trekantsdrama var næste akt et voldeligt sammenstød mellem de to modstandere, og det gik ikke stille af sig. Det var mere Tyson mod Tyson end Nielsen mod Holyfield, da de to sværvægtere mødtes i infight. Her blev skubbet, slået og bidt efter alle kunstens regler indtil ægteskabsbryderen måtte tage en ydmygende flugt ud i havet i en blanding af skumsprøjt og blod.
Derefter kunne sejrherren koncentrere sig om trofæet, der lidt modvilligt blev indhentet og måtte underkaste sig hans lyster.
Nu er sex mellem sæler ikke det mest ophidsende man kan se, så jeg har valgt i stedet at fokusere på volden og slagsmålet mellem de to hanner.
Jeg har ikke foretaget de store justeringer i RAW konverteringen, der igen er foregået i Capture One. Da de store hanner er meget mørke i pelsen og næsten stod i silhuet mod havet i baggrunden, har jeg lettet eksponeringen 1/3 blænde og lysnet skyggerne i High Dynamic Range. Dette kan godt give et lidt ”fladt” billede, så jeg har tilføjet 38 i Clarity.
Farvemætningen har jeg som udgangspunkt ladet stå på nul. Jeg har dog lavet lavet en maske i Local Adjustments de steder blodet flyder og derefter foretaget en mindre korrektion af blodets intensitet med Pick Color Correction værktøjet. Jeg bruger Local Adjustment for at undgå ændringer andre steder i billedet i tilfælde af, at det samme farveområde går igen her.

Kamera: Canon EOS-1D Mark IV. Objektiv: Canon EF100-400 f/4,5-5,6L IS. Lukkertid: 1/640 sek. Blænde: f/7,1. ISO 400.

Kamera: Canon EOS-1D Mark IV. Objektiv: Canon EF100-400 f/4,5-5,6L IS. Lukkertid: 1/640 sek. Blænde: f/7,1. ISO 400.

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

20 − sixteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.